Istoric

Pasiunea noastra pentru ciobanescul german dateaza inca din anii ’90. Primul caine cu pedigree a fost cumparat in 2005, si de atunci ne-am implicat din ce in ce mai mult in pregatirea cainilor cautand sa obtinem adevaratul spirit al ciobanescului german.

Incepand cu 2008 am infiintat Canisa von Donauwolf, membru al Asociatiei Chinologice Romane (AChR), afiliata la Federatia Chinologica Internationala (FCI).

In acelasi timp, am marit numarul de padocuri si am marit numarul cainilor cu exemplare aduse direct din Germania, pentru a ne indeplini scopul principal de a reproduce ciobanesti germani sanatosi fizic si stabili psihic, atat din liniile de lucru cat si din cele de show.

Pentru a progresa in domeniul pregatirii cainilor, am participat la seminarii si tabere de antrenament in Romania, Cehia si Germania. In acelasi timp am participat la expozitii canine in Romania si Slovacia.

In viitor, intentionam sa participam la cat mai multe competitii de club din tarile vecine renumite pentru calitatea ciobanestilor germani.


Platforma WordPress | Tema: Aeros 2.0 de TheBuckmaker.com